ASCASO DREAM MANDARIN ORANGE/КАФЕ ДОЗИ/

ASCASO DREAM MANDARIN ORANGE/КАФЕ ДОЗИ/

  • Производител: ASCASO
  • Код на продукта: ASCASO DREAM MANDARIN ORANGE /КАФЕ ДОЗИ/
850.00 лв Без данък: 850.00 лв
Повече информация
088 228 5511
БЪРЗА ПОРЪЧКА
За въпроси:
088 228 5511

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

РАЗМЕРИ Ш/В/Д: 245/345/280 ММ
МОЩНОСТ: 1050 W
РАЗМЕР НА РЕЗЕРВОАРА ЗА ВОДА: 1.3 Л
МАТЕРИАЛ НА ИЗРАБОТКА: АЛУМИНИЙ
ТЕГЛО: 10 КГ
НАЛЯГАНЕ НА ПОМПАТА: 20 АТМ
ТЕРМОСТАТ НА БОЙЛЕРА ЗА КАФЕ: 95°
ТЕРМОСТАТ НА ПАРАТА: 140°
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СЛЕДЕНЕ НИВОТО НА ВОДАТА.


                                                                   

Тук ще намерите отговорите на най-често задаваните въпроси.

Ако не намирате отговор на въпрос, който имате, моля свържете с нас по телефона или ни пишете на имейла.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ПОЛУЧА ОТСТЪПКА, АКО ПОРЪЧАМ ПО ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО?

- Да, възможно е. При обработването на поръчката ще те информираме за направена отстъпка. Отсъпка също може да бъде направена на клиенти, които поръчват редовно от caffein.bg. Следва да е известно, че поръчка при кафето на зърна ще бъде направенана над 6 кг, а при кафето на монодози над 400 броя.

МОГА ЛИ ДА ПОРЪЧАМ ПРОДУКТ И ДА ГО ПОЛУЧА В СЪЩИЯ ДЕН?

- Да, може. За град София е възможно доставката да бъде направена в същия ден, ако е направена до 14:00. Моля уточнете желанието за доставка в същия ден при подаване на поръчката в полето коментар.


МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ?

– Caffein.bg e онлайн магазин и като такъв всеки продукт от сайта може да бъде върнат в 14 дневен срок от датата на получаване.За кафе продуктите отбелязваме, че те следва да не са отваряни.За кафе машините – в случай, че кафе машината не отговаря на очакванията ви въпреки всички снимки и видео клипове на сайта, можете да я върнете отново в 14 дневен срок в състоянието, което е получена.


АКО ЖЕЛАЯ ДА ВЪРНА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ В РЕГЛАМЕНТИРАНИЯ СРОК ЗА ТОВА ЗА ЧИЯ СМЕТКА Е ДОСТАВКАТА?

- Ако е без конкретна причина, а просто сте размислили, стойността на доставката е за сметка на клиента.Ако налице е обективна причина, която e по наша вина – доставката е за сметка на caffein.bg.


КАК МОГА ДА СЪМ УБЕДЕН В КАЧЕСТВОТО НА КАФЕТО, КОЕТО ИСКАМ ДА ПОРЪЧАМ?

- Caffein гарантира за качеството на всеки вид кафе, който сме селектирали и имаме на сайта. В описание на продуктите се стремим да дадем най-пълна информация за характеристиките на всеки от тях. Стремим се описанието да е точно, ясно и обективно, и конкретно да описва продукта вече приготвен в чашата за кафе, като се взима за критерий кафето, приготвено на стандартна машина за конкретния тип (зърна, монодоза, мляно) кафе.


КАК БИХ МОГЪЛ ДА СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ОПИСАНИЕТО НА ПРОДУКТА СЪОТВЕТСТВА НА РЕАЛНОСТТА?
- Една от целите на caffein е да дадем повече информация за всеки бленд кафе. Обикновено повечето производители не дават информация за бленда (сместа кафени зърна), а ние от caffein искаме да знаем какво има в пакета, затова селектираме само продукти, за които знаем повече и искаме тази информация да я знаеш и ти.
Caffein искаме също така всеки клиент да е супер доволен и да се върне отново, за да поръча пак, може би дори да опита и друг продукт. С оглед на това искаме да сме супер откровени и коректни с информацията, която даваме за продуктите.


AКО ЦВЕТЪТ ИЛИ ДИЗАЙНЪТ НА КАФЕ МАШИНАТА, КОЯТО СЪМ ПОРЪЧАЛ НЕ МИ ХАРЕСВА МОГА ЛИ ДА Я СМЕНЯ С ДРУГА?

- Да, може. Единственото неудобство би било, че може да се наложи да изчакате в случай, че другият цвят или модел не е наличен. Ако има разлика в цената съответно ще ви бъде възстановена стойността на разликата или пък ще е необходимо да доплатите.


МОГА ЛИ ДА НАПРАВЯ ПОДАРЪК НА НЯКОГО ОТ CAFFEIN.BG?

- Да. Най –добрият начин за това е Ваучърът. Купувате такъв от caffein.bg и получателят му може да харчи заредената сума на caffein.bg, както сметне за най добре.


ЗАЩИТЕНА ЛИ Е ЛИЧНАТА МИ ИНФОРМАЦИЯ НА САЙТА, КОГАТО СЪМ РЕГИСТРИРАН ПОТРЕБИТЕЛ?

- Да, на 100% защитена. Сървърите ни използват криптирана връзка. Регистрирани сме в Комисията за защита на личните данни с Удостоверение Номер ...


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър